Monday, 19 January 2009

balan.unu

In seara aceasta tantica iesi la bulivar, mai exact la Iunion, sa se culturalizeze.
Spectacolul de teatru, mai bine zis reprezentatia, l-a avut in rolul principal pe Robert Balan. Regia: Robert Balan. Scenariu: Robert Balan. Producator: Robert Balan.
Cu alte cuvinte, cum el insusi s-a intitulat, un Sergiu Nicolaescu. E drept, mai tinerel, mai blondut si mai chel.
M-am dus la spectacolul acesta din 2 motive:
- m-am regasit in declaratia autorului: "Eu cant prost, dansez ingrozitor, sunt un actor mediocru, dar, cu siguranta, sunt mai bun decat multe dintre persoanele pe care le vedem zi de zi la televizor si pe care unii le numesc “vedete”. Pe langa asta, mai e si "liber-profesionist" ( a se citi somer de criza).
- era gratis, ceea ce se potrivea la fix cu conditia de "liber-profesionist" (care de fapt tocmai s-a incheiat in cazul meu) mentionata mai sus.

All in all, ne-a placut domnul Balan. Daca o sa-l vad pe strada, o sa-i cer un autograf, ca o proaspata vedeta... care este.

More here.

2 comments:

robert said...

vorbim dupa ce iei primul salariu. doar nu crezi ca dau autografe pe gratis?

Body said...

shi pe tzini crezusi matale ca vazui in spatili meu cand-ntrosai privirea? iexact monsher, chiar el cu ochii aia de ti baga in boali. ptiu ptiu ptiu sa nu-l didiochi.

bine ca nu ma vazu giandarmu meu. s-apropo monsher, care-i noua libera profesiune? haidi spuni nu-ti hie cu rushini monsher.

hai ca-ti fac cu batista di la revideri. tziniti aproapi.