Tuesday, 24 November 2009

Manifesto

Motto: Alaturi de hidrogen, prostia este care care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers.
Albert Einstein

Deci sa va fie clar. Detest politica. Nu tin cu niciun partid, ma plictisesc certurile lor zilnice, nu cred intr-o putere salvatoare care va scoate tara asta din rahat, sunt de parere ca toti fura (doar ca unii fura mai mult si unii mai putin), etc

Deci detest politica... Dar nu la fel de mult pe cat il detest pe Basescu!

Deci domne! Eu nu inteleg! Zau, imi lipseste complet functia de pe creier. In mintea mea pare atat de firesc si normal ca un om decent sa fie anti-Basescu, incat sunt de-a dreptul oripilata cand aud persoane de la care as avea ceva asteptari ca "Pai cu cine altcineva sa votez?" sau "Pai el le zice, asta presedinte!"

Deci domne! Cred ca vreau sa emigrez in Congo!

Deci domne! Nu mai rezist si trebuie sa ma pronunt!

Eu cred ca tampitul asta ne-a tampit pe toti, mama ei de carisma basesciana. Ca guru care a spalat creierele yoghinilor facandu-i sa para normal sa bea pipi. Dar asta e, suntem o tara de ignoranti si ne meritam soarta din plin. O tara de manelisti, pitipoance, pasarici, baieti de baieti, tupeisti, soferi de treiare care-si arunca mucurile la semafor, bizoni, ciumegi, agarici, cocalari, tarani, marlani, badarani, bagatori in fatza, care se identifica cu imaginea vajnicului nostru conducator.

Deci aveam niste pretentii ceva mai mari de la niste oameni care nu sunt pitipoance si si-au tocit ceva ani pe bancile scolilor. Sa sustii un personaj care, cu gurita lui pacatoasa, a declarat ca "ce avem noi nevoie de intelectuali, noi vrem tinichigii, sudori si constructori" si se adreseaza doamnelor cu "pasarica" si "tiganca imputita" mi se pare nu numai ridicol ci si o lipsa de respect asupra propriei persoane.

Un alt capitol la care romanii nostri ignoranti s-au lasat complet manipulati, necatadicsind sa se informeze, spre beneficiul profitorului Basescu, este referendumul. Un joc inteligent (poti spune orice despre creierele malefice in afara de faptul ca sunt proaste; doar trebuie sa prostasca intr-ul fel prostimea adevarata, nu?) bazat pe faptul ca nimeni nu o sa-si iroseasca energia canalizata in principal pe alegerea presedintelui pentru a explica boborului ce presupune un parlament unicameral. Sub pretextul economiei la buget, alegerea celor 300 de parlamentari a pacalit electoratul orb. De parca din suma acelor o suta si ceva de salarii o sa iasa Romania din criza. Cat de dobitoc sa fii sa crezi asta?

Dar ma rog, cativa parlamentari in minus nu-s asa o mare gogomanie. Dar pentru asta, sa faci parlament unicameral??? Hai, spuneti repede, daca tot ati pus cu atata fermitate stampila pe DA. Cate tari civilizate, evoluate, etc. din Europa cunoasteti cu parlament unicameral?

Eu va invit sa dati un sarci pe gogu si o sa aflati ca tari precum Frata, Italia, Olanda, Cehia, Austria, Germania, Elvetia, Belgia + SUA, Australia, Canada au de ani buni parlament BIcameral. Si atunci ma gandesc, daca ele nu au trecut la alt sistem, inseamna ca e proaste, asa-i? Noi estem destepti si stie mai bine.

A, si inca ceva, daca nu ma insel, vom fi cam obligati sa trecem oricum la sistem bicameral peste vreo cativa ani o data cu intrarea in vigoare a nu stiu caror legi. Asa ca ce rost are sa ne sarpinam cu mana stanga la urechea dreapta?

Deci asa! Ca sa stiti ca sunt ofuscata pe lipsa de bun simt promovata de what's his name. Si prostestez! Sa ne-ntelegem!

1 comment:

Dragos said...

you tell'em, girl!