Friday, 2 March 2012

Amintiri din viitor

E prea devreme sa ma gandesc la vacanta de vara? Nu stiu, dar eu deja ma vad pe roti, cu portbagajul burdusit cu poliestere (cort, saci de dormit, pantalonii meu verzi in carouri...), alte plastice (saltea, izoprene, pungi de gunoi, bidoane cu apa), conserve, instanturi, kilogramu' de castraveti, cele 3 pernute de gat (dintre care una gonflabila iar celelalte de tinut in brate), scaunele, bagaje (desigur) si cateva perechi de incaltari in functie de vreme si teren (sandale, tenisi, bocanci).

Visez la Italia si Franta sau chiar Polonia ori tarile nordice. Optiunile sunt prea numeroase. Pana una alta, astazi tocmai am aflat ca americanii platesc in medie mai putin de un dolar pe litrul de benzina ceea ce m-a oripilat profund si m-a facut sa am ganduri necurate la adresa lor.

Tot pana una alta, va recomand niste turism autohton inspirat de villagelife.ro , un program care va inlesneste accesul in comunitati rurale autentice care va initiaza in tot felul de mestesuguri traditionale cum ar fi prepararea branzei, colectarea mierii, manarea turmelor, mulsul sau gatitul. Explorati site-ul un pic. O sa va starneasca curiozitatea.

Fotografie preluata de pe VillageLife.ro

No comments: