Saturday, 29 March 2008

Open for debateI took this picture somewhere in Targu Mures. I'm still trying to figure it out. Any suggestions regarding its meaning?

3 comments:

Body said...

Contemporan = exista in aceeasi perioada cu tine.

Religia este un domeniu foarte interesant si menit sa creeze tot timpul controverse. Daca e sa luam in calcul faptul ca aprox 37% din populatia globului e crestina (deci crede in Isus), aproape 30 % e musulmana (Allah si profetul Mohamed), iar restul sunt budisti, taoisti, hindusi sau altele, ajungem repede la concluzia ca foarte multi vor ajunge in iad, deoarece nu pot fii toate religiile adevarate ci doar una.

okay am lamurit faptul ca avem 37% sanse sa ajungem in rai.

acum, sa vedem cum am aflat noi despre isus si despre mohamed, respectiv buda. am invatat de ei prin intermediul profetilor, apostolilor, bisericii ci scrierilor crestine. sa numim toate cele enumerate mai sus: Media "ne-contemporana" cu noi.

Avand in vedere cele spus mai sus ajungem repede la concluzia ca ceea ce se a spune in media zielor noastre (contemporana) in legatura cu religia va afecta intr-o masura sau alta religia viitoare, ceea in ce vor crede urmasii nostrii.

poate viitoarea religie se va numi Bivolarus Misa. :) ... ramane de vazut.

Asta este parerea mea la ceele scris acolo. Ce inca nu inteleg este poza. :D

Semnat B (incearca sa-ti dai seama cine-s, ca ma cunosti nshoara Leca)

Diana said...

Foarte elaborat, domnule Bogdan Alexandru Bratescu Voinesti. Hm... parca asa va chemati, nu?
Ne-am bucura daca ati fi tot atat de comunicativ si in viata reala. Prietenii stiu de ce...

Body said...

ma bucur pentru faptul ca mi-ai zis ca sunt elaborat ... un mic defect al meu. .... sa trecem peste. :D

sunt la fel de comunicativ si in viata reala, trust me and I think you know. singura problema e ca nu am fost invitat sa-mi expun comentariile pretioase pe un tapet imaculat. :)

offtopic: bag de seama ca traiesc o viata duplicitara: real life si viata de pe blog. Oh, shit! am dubla personalitate si ... sa sti ca am inceput s-o dezvolt pe-a treia.