Thursday 20 March 2008

Dai un ban, dar stai in fata

...la Intercontinental.
Dinner and a movie miercuri seara. Downtown, ce valoarea mea?
Everybody knows problema cu parcarile in Bucharest, mai ales in centru. De fapt, asa cum semnaleaza si my dear Andrew, parcari ar fi, dar romanului nu prea-i place sa dea bani. Ii place moca. Si mocca parca ar fi buna, dar moca-i si mai bun. So, ptr ca noi incercam sa fim niste cetateni constiinciosi, am zis sa parcam unde se parcheaza, si nu la 10m de intersectie, sau la intrarea pe o strada, sau pe mijlocul primei benzi.
Si asa am nimerit in parcare la Intercontinental, care este fix langa o alta parcare, lucru care ne-a indus in oroare. Motiv pentru care, after our dinner and a movie, ne-am recuperat patrurotilul contra sumei modice de 24 de ron. Suma modica de altfel, dar nu pentru o parcare de 3 ore.
Dar macar s-a rasfatat si Dirty Jenny la hotel de 5 stele. Inclus in pret: comportamentul exemplar al angajatilor de la hotel la intrebarea noastra inocenta "Dar noi cum iesim de acolo?". Raspunsul corect nu este "mancand pamantul" ci "scanand codul de bare al bonului in dreptul barierei, cu fata in sus, foarte aproape de beculetul rosu, miscand inainte si inapoi pana bazaie", asa cum ne-a aratat nenea de la receptie, dupa ce a iesit cu noi afara, pe un frig de te baga-n raceala cu frisoane (ca in cazul subsemnatei). Si asta cu zambetul pe buze.

2 comments:

Andra said...

In cazul asta, cand se mai incalzeste afara, puteti incerca urmatoarea reteta:
- metrou pana la Universitate
- urcat pe terasa TNB
- vazut film, ascultat muzica, privit cer+stele+nori, mancat si baut la Motoare
:)

Diana said...

Am renuntat sa fac asta in momentul in care am fost de prea multe ori si n-am gasit locuri. :D